Contact rapid
Contact rapid
Contact rapid
English Hungarian Deutch

Avantaje

Terasa Woodlook™ nu necesită finisare a suprafeţei sau vopsireAceasta nu are nevoie să fie tratată împotriva cariilor de lemn sau a mucegaiului ori să fie dată cu ulei și vopsită pentru a-şi păstra culoarea inițială în fiecare an. Acesta este un aspect foarte important, deoarece costurile de întreținere pentru terasele din lemn sunt de aproximativ 10 de euro pe fiecare metru pătrat.

Având în vedere căci costul de achiziție al terasei Woodlook™ este similar cu cel al terasei din lemn bangikrai, economisiţi bani de la bun început.

Avantajele Woodlook™ în comparaţie cu lemnul:

- preț inferior față de lemnul exotic

- nu necesită întreținere aproape deloc

- stabilitate dimensională, scândurile nu se îndoaie sau crapă

- gata cu așchiile în picioare

- impact vizual impecabil

- suprafață anti-alunecare chiar și în condiţii de umezeală, ideal pentru zonele de piscină

- fără pericol din partea cariilor de lemn

Diferenţa între profilele Woodlook™ şi alte materiale compozite ale altor producători:

Materiale și tehnologie de înaltă calitate. Făina de lemn fin sfărâmată din material lemnos de esenţă tare uscat de calitate superioară, împreună cu liniile de producție moderne, asigură o mare densitate și consistență a produsului final și rezistență mare la impactul exterior. Utilizarea făinii de lemn fine se reflectă și în aspectul care amintește de lemnul veritabil.

Mulți alți producători folosesc rumeguș de lemn moale cu granule mari - chiar peste 2 mm, care, cu excepția aspectului „PAL”, rezultă în albirea mai vizibilă a acestor granule sub efectul radiațiilor UV.

Suprafeţe fine pentru confortul mersului, folosind caneluri conice plate.

Cost chart

Acest tabel arată costurile aproximative legate de instalare și întreținere pentru utilizarea pe o durată de 20 de ani. Ne așteptăm la înlocuirea ocazională a placilor ceramice sparte din cauza îngheţului sau a daunelor cauzate de obiecte dure. În al 10-lea an, ne așteptăm la o înlocuire completă. Acum, întrebarea este care producător de plăci ceramice rezistente la îngheț vă poate oferi 25 ani de garanție?