Contact rapid
Contact rapid
Contact rapid
English Hungarian Deutch

Defecte ale WPC

Noi producători și furnizori de WPC  intră cu regularitate pe piață. De cele mai multe ori, produsele au origine și calitate necunoscută. Motivul este creșterea constantă a cererii. Marca de calitate a producătorului poate fi întotdeauna criteriul decisiv la cumpărarea de terase şi placări realizate din materiale WPC.

Vady WPC(Profil cu amestec de densitate scăzută, porozitate, stabilitate redusă)

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea produselor WPC este compoziția în sine. De obicei, acestea sunt realizate din 50-60% din lemn, 30% plastic, iar 5-10% sunt stabilizatori UV, coloranți și aditivi atunci când vorbim despre produse de înaltă calitate.

 

Dacă polipropilena (PP) este folosită ca polimer în procesul de producție, plăcile devin mai fragile la temperaturi joase și de congelare, având loc degradarea materialului. Placa este slăbită, ceea ce duce la degradarea materialului și distrugerea plăcii. De aceea, unii producători utilizează clorura de polivinil (PVC) ca polimer, despre care se cunoaşte că elimină ftalaţi dăunători atunci când este expusă la razele soarelui. Acesta este motivul pentru care plăcile Woodlook sunt realizate din polietilenă ecologică şi reciclabilă de înaltă densitate (HDPE), care este inofensivă pentru sănătate și cu privire la care laboratorul nostru de analiză nu a detectat modificări fizice sau chimice.

Vady WPC(Montaj inadecvat, utilizare de polimer de calitate inferioară, mixtură rară)

 

Vady WPCMulți alți producători folosesc rumeguș de lemn moale cu granulaţii mai mari - chiar mai mult de 2 mm, ceea ce, cu excepția aspectului de „PAL”, duce la decolorarea mai vizibilă a acestor granulaţii sub acţiunea radiațiilor UV. Utilizarea unui astfel de rumeguș poate duce la fisuri la temperaturi sub zero grade Celsius. Aceasta este cauzată de absorbția lemnului natural.

 

Nu sunt ușor de recunoscut plăcile WPC de înaltă calitate și prețul ridicat nu poate fi dovada. Utilizarea acelorași prese de injectie hidraulice produce produse de aceeaşi formă, dar aspectul identic nu dezvăluie detalii privind compoziția amestecului. Acest lucru este ceva ce se poate revela după ani de utilizare. Cel mai bun și cel mai simplu mod de a ajunge să cunoaşteţi mai multe despre calitate este să studiaţi istoria companiei. Mulți ani de experiență ar trebui să fie o dovadă suficientă pentru asigurarea calității.

Vady WPC(Extrudare de calitate scăzută– densitate inegală a amestecului)