Gyors kapcsolat
Gyors kapcsolat
Gyors kapcsolat
English Romanian Deutch

Gyakran feltett kérdések

Milyenek a Woodlook™ profil garanciális feltételei?

Woodlook™ profil garanciális feltételei

Minden leszállított termékre,  a fagerendák kivételével, érvényes a 10 év garancia a termék kültéri tartósságát illetően, mérsékelt égövet feltételezve.

Az ellenállás azt jelenti, hogy az anyag a klimatikus viszonyok miatt , nem repedezik vagy más módon jelentős mértékben nem megváltoztatja meg  fizikai és funkcionális jellemzőit és színét (nem szürkül , mint pld.a fa , vagy valamilyen drámai módon nem változtatja színét) . Elfogadható az árnyalat kisebb változása az UV sugárzás következtében. Érzékelhető színváltozás csak a Dió színnél jön létre. A lemezek halvány szürkévé fakódnak , amely másrészt , egyes ügyfeleknek tetszik.

Predĺžená záruka 25 rokov platí na odolnosť materiálu voči hnilobe, plesniam a drevokaznému hmyzu.

A meghosszabbított 25 év garancia, az anyag  rothadás , penész és rovarkár ellen vonatkozik.

A jótállási idő a vásárlás időpontjától kezdődik - az időpont a számlán vagy a szerződésen látható.

A jótállás az anyagra akkor érvényes ,ha az utasításnak megfelelelően ment végbe a szerelés, és a termék normál módon van használva otthoni körülmények között, nem pedig kereskedelmi , vagy más célra , ami  hatalmas terhelést okozhat

A jótállás alól ki vannak zárva azok a károsodások amit vandalizmus , a szélsőséges időjárási tényezők, mint a jégeső , vagy más erőszakos cselekedet okoz .

A jótállási időszak azt jelenti, hogy  szabadon kicserélheti az esetleges hibás tételeket,hogy  azok alakja, mérete és színe illeszkedjen a kültérbe . Az ingyenes csere nem tartalmazza a szállítás, vagy a szét-és összeszerelés költségét. Ez csak abban az esetben nem érvényes, ha az összeszerelést a mi válalatunk végezte.

A jótállási időszak meghosszabulása a teraszon használt anyag cserejére nem terjed ki , mivel az egyes darabok ki lettek szállítva a cseréhez.

Milyen a helyzet a Woodlook™ teraszok és burkolatok tisztításával?

A Woodlook teraszok karbantartása lényegében nagyon egyszerű.A szennyeződés mértéke több tényezőtől függ pld.erős fényhatás, árnyék, porosodás, időjárási viszonyok. Legigénytelenebb azon teraszok kezelése,melyek szélsőséges időjárásnak vannak kitéve.

Az új teraszok hajlamosabbak a szennyeződésre , mivel jobban láthatók rajta a foltok. Idővel a foltok ellenállása növekszik. Az újonnan telepített teraszokon az eső vagy magas páratartalom miatt a foltoképződés kissé magasabb. Ennek oka a megnövekedett porzás a felszerelt terasz, vagy homlokzat területén. A tisztítás Ezek eltávolítása egy nem túl erős víznyomású tisztítóval ( 80 bar ), vagy rizs kefével lehetséges, de ezek a foltok általában eltűnnek beavatkozás nélkül az UV sugárzás hatására. Az ételektől keletkezett zsíros foltokat , minnél hamarabb meg kell tisztítani rendes mosógatószer és tiszta  víz használatával . A felületen pár napig  még látható  nedves folt , aztán magától felszívódik .

Ne használjon oldószereket maradandó foltokat hagyhat.

 

Van termék raktáron ? Milyen hosszú a kézbesítési idő ?

Termékeinket raktáron tartjuk.Egyedi termék esetében 3 hónap a  várakozási idő (nem szabványos hossz , szín) . Amennyiben raktárkészletünkről további információt igényel , kérjük lépjen kapcsolatba velünk .

 

Saját szállítással rendelkezik ? Áruszállítással foglalkozik ?

Saját szállításunk nincs , de igény esetén be tudjuk biztosítani . További információk és a szállítás költsége miatt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk .

 

Biztosítják az összeszerelést?

Igen,  mi képzett és tapasztalt személyzettel rendelkezünk, akik az Ön teraszát összeszerelik . A szerelés költsége benne van az  árajánlatunkban .

 

Vásárolhat Woodlook lemezeket összeszerelés nélkül ? Képes vagyok önnállóan összeszerelni a teraszomat?

Igen, lehet kapni Woodlook  terasz táblákat telepítés nélkül is. A terasz telepítése nem bonyolult , és háztartási ezermester is képes rá.